Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

e: Kamuteams Arripere B/C 0/0
i: Sientje's Desperado eli "Toivo" A/C 0/0 SchH3 WUSV-04 7. sija 
    om ja ohjaaja Pentti Rapila

s. 16.04-03 4 urosta + 5 narttua

Terveys ja muuta tietoa:
n Biro (Bee), tumma musta/ruskea, B/A 0/0.
n Ballant, harmaa, B/D 0/0, selkä, olkapäät ja polvet terveet.
n Babsi, harmaa B/B 0/0.
n Bricia (Riina) tumma musta/ruskea, D/D 0/0, selkä, olkapäät ja polvet terveet.
n Briska (Iska), harmaa A/A 0/1, selkä, olkapäät ja polvet terveet. Tapaturma-altis, Treenataan suojelua: hyväviettinen, saalispainotteinen. Omaa pääsääntöisesti hyvän otekäyttäytymisen, vastustaa maalimiestä hyvin. Ks. C-pentue; emä.

u Bremmer (Leevi), harmaa, B/B 0/0, selkä, olkapäät ja polvet terveet. Treenataan suojelua: Maalimiehen unelmakoira. Hyvä painostava vartiointi, erittäin hyvät ja voimakkaat otteet.
27.10.2007 SchH1 A93 B84 C90 VIK a4 tuomari Esa Koivulahti 
u Bevitor (Vito), harmaa B/B 0/0, selkä, olkapäät ja polvet terveet. Itsenäinen, treenataan suojelua: hyväviettinen, aggressio alue kehittynyt myöhemmin, varsin lupaava koira, joka valitettavasti menehtyi kolmevuotiaana johonkin outoon tautiin, mutta ei ollut kuitenkaan mikään saksanpaimenilla yleisesti esiintyvä perinnöllinen tauti. 
u Baxter (Tero), harmaa C/C 0/0, selkä, olkapäät ja polvet terveet. 
VPSK
u Baldur, harmaa B/B 0/3 = luutumattomuushäiriö. Toinen kives puuttuu.


Kuva vas Demi
Emästä: Kamuteams Arripere eli Demi on tempperaenttinen ja hyvän saalisvietin omaava. Erikoista on sen tapa kantaa saaalista, sillä on luontainen halu pitää esim. puukalikkaakin aivan takahampaissa, kita auki. Mita ilmeisemmin se myös on periyttänyt tätä. Toki pentueen isä on myös "varmistanut" pennuille hyviä otteitä. Demi elelee kotikoirana ja kuulemma on siihen hommaan joskus hankalankin energinen.
Toisten koirien suhteen se on reviiritietoinen ja asustellessaan maaseudulla, jossa vielä irtokoiriakin on, se ei enää aikuistuessaan hyväksynyt naapurin narttuja. ihmisiä kohtaan se on avoin ja sosiaalinen, mutta omaa kyllä puolustusvietinkin. Demiä ei ole treenattu suojelussa, joten se, miten pitkälle sen rahkeet olisi riittäneet, jäänee kyllä hämärän peittoon. Suku antaa kuitenkin odotuksia sen periyttämis-potentiaalille. Sitä tämän vuoksi ei käytetä kuin yhden pentueen verran, sama yhdistelmä olisi ollut uusimisen arvoinen.


isästä: Sientje's Desperado eli Toivo on hyväviettinen, temppeamenttinen ja perään antamaton taistelija omistajansa omin, osuvin sanoin. Toivolla on suomalaisen tavan vastaisesti (ja meillä haittaa jo sää-olosuhteetkin) kilpailtu paljon, samana vuonna SchH3, IPO-karsinnat (sija 3) ja -MM, SPL-SM/samalla karsinta ja WUSV (sija 6), arvokilpailuja useita siis, joka on meillä jo paljon ja osoittanee koirasta hyvää viettikestävyyttä (ei kyllästy). 
Toivo on hyvästä pentueesta: Dharma B 0/0 SchH3 SM-kokeissa C-osa 97p/ Dixie B 0/0 SchH3 /  Diva B 0/0 /Derek A 0/0 SchH3 Drex B 0/0 SchH3 MM-osallistuja / Dark Shadow B 0/0 / Duke C 0/0 / Dave B 0/0 BH.

Toivon taustalla vaikuttavia koiria on sen isä Ugo v Burenswald,joka on (videolta nähtynä) kiihkeä ja vaikuttava suohjelutyöskentelyssään nopeilla reagoinneilla ja hyvillä otteilla. Ugon isoisä on huippu periyttäjä koira Welt-Sieger -89 Fado v Karthago, joka itsekin on huippuvanhemmista Afra v Stoppenberger-Land - Harro ad Lechrainstadt. Toivon emän isä on paljon jalostukseen käytetty Belgialais-syntyinen musta uros, vahvaluontoinen ja -hermoinen Quattro v Haus Antverpa. Quattron isä on tunnettu, melko kevytrakenteinen Nessel v Haus Antverpa jolla edelleen on hyvin maineikas käyttö-periyttäjäisä, entisen itäsaksan (DDR) alueella vaikuttanut Gento v Haus Larwin. Myöskin Toivon emän emän suku johtaa DDR:ään (Golf v Ritterberg).

Valitettavasti Toivo menehtyi äkillisesti Joulun aikaan v -04 bakteeri peräisen suolisto tulehduksen/tukoksen vuoksi.